خرید مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات یک پودر سفید، بی بو و کریستالی است که معمولاً به عنوان افزودنی غذایی استفاده می شود. در صنایع غذایی با نام E621 شناخته می شود. به راحتی در آب حل می شود و به سدیم و گلوتامات آزاد جدا می شود. جهت خرید مونو سدیم گلوتامات با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳
خرید مونو سدیم گلوتامات ٬از کجا بخرم؟
جهت خرید انواع مونو سدیم گلوتامات فقط کافیست با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان مونو سدیم گلوتامات در ایران است.خرید مونو سدیم گلوتامات
مونو سدیم گلوتامات در کیسه های ۲۵ کیلویی همراه با آنالیز محصول ارائه میگردد.
قیمت مونو سدیم گلوتامات:
هدف بازرگانی تراست همواره رضایت مشتریان بوده و هست.در این خصوص سعی بر آن است تا محصولات خود را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ارائه دهد.قیمت تمام محصولات به دلیل وارداتی بودن و نوسان قیمت دلار به روز است.
جهت خرید مونو سدیم گلوتامات و استعلام قیمت کلیک نمایید.
دانلود نمونه آنالیز مونو سدیم گلوتامات
نام ها: مونو سدیم گلوتامات ٬ MSG |
فرمول شیمیایی: C5H8NaNO4 |
اسیدیته: ۷ خنثی |
موارد مصرف: صنایع غذایی٬ شیمیایی و آرایشی ٬ داروسازی |
شکل ظاهری: پودر سفید بدون بو و کریستالی |
حلالیت: به راحتی در آب حل می گردد اما در اتانول و اتر نامحلول است. |
نام انگلیسی: Mono Sodium glutamate |
نقطه ذوب: 232 درجه |
برند و کشور تولید کننده: چین |
خلوص: ۹۹٪ |
کاربرد: تشدید کننده طعم |
مونو سدیم گلوتامات چیست؟
MSG مخفف مونوسدیم گلوتامات است.
مونو سدیم گلوتامات یک تقویت کننده طعم است که از ال-گلوتامیک اسید مشتق شده است که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارد. اسید ال-گلوتامیک یک اسید آمینه غیر ضروری است، به این معنی که بدن شما می تواند آن را به تنهایی تولید کند و نیازی به دریافت آن از غذا ندارد.
مونو سدیم گلوتامات یک پودر سفید، بی بو و کریستالی است که معمولاً به عنوان افزودنی غذایی استفاده می شود. در صنایع غذایی با نام E621 شناخته می شود. به راحتی در آب حل می شود و به سدیم و گلوتامات آزاد جدا می شود.
از تخمیر منابع کربوهیدراتی مانند چغندر قند، نیشکر و ملاس ساخته میشود.
هیچ تفاوت شیمیایی بین اسید گلوتامیک موجود در برخی غذاها و اسید گلوتامیک موجود در MSG وجود ندارد. این بدان معناست که بدن شما نمی تواند بین این دو نوع تفاوت قائل شود.
مونو سدیم گلوتامات طعم خاصی دارد که به اومامی معروف است – پنجمین طعم اصلی در کنار شیرین، ترش، شور و تلخ. اومامی طعمی گوشتی دارد که به وجود پروتئین در غذا اشاره دارد.
علاوه بر مونو سدیم گلوتامات، سایر ترکیبات اومامی عبارتند از اینوزین 5′-مونوفسفات (IMP) و گوانوزین 5′-مونوفسفات (GMP) .
مونو سدیم گلوتامات در آشپزی آسیایی محبوب است و در غذاهای فرآوری شده مختلف در غرب استفاده می شود. تخمین زده می شود که میانگین مصرف روزانه افراد 0.3 تا 1.0 گرم است.
فروش مونو سدیم گلوتامات٬ خرید مونو سدیم گلوتامات:
بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد اولیه در ایران می باشد. جهت سفارش مونو سدیم گلوتامات فقط کافیست با ما تماس حاصل نمایید.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
آیا مونو سدیم گلوتامات جایگزین نمک می شود؟
اثرات افزایش دهنده طعم مونو سدیم گلوتامات به دلیل طعم umami آن است که باعث ترشح بزاق می شود. به عبارت دیگر، طعمهای اومامی دهان شما را آب میکند که میتواند طعم غذا را بهبود بخشد .
علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که مواد اومامی می توانند میل به نمک را کاهش دهند. نمک یکی دیگر از تقویت کننده های طعم است .
در واقع، برخی تحقیقات فرض میکنند که جایگزینی مقداری نمک با مونو سدیم گلوتامات میتواند میزان مصرف سدیم افراد را تا حدود 3 درصد کاهش دهد، بدون اینکه طعم و مزه را از بین ببرد.
به طور مشابه، مونو سدیم گلوتامات ممکن است به عنوان یک جایگزین نمک در محصولات کم سدیم مانند سوپ، وعده های غذایی از پیش بسته بندی شده، گوشت سرد و محصولات لبنی استفاده شود .
آیا مونو سدیم گلوتامات مضر است؟
مونو سدیم گلوتامات در دهه 1960 زمانی که دکتر آمریکایی چینی-آمریکایی رابرت هو من کواک نامه ای به مجله پزشکی نیوانگلند نوشت و توضیح داد که پس از مصرف غذاهای چینی بیمار شده است، MSG شهرت بد خود را به دست آورد.
او نوشت که معتقد است علائم او می تواند ناشی از مصرف الکل، سدیم یا MSG باشد. این جرقه انبوهی از اطلاعات نادرست در مورد MSG شد که احتمالاً مربوط به تعصبات فعلی علیه مهاجران چینی و غذاهای آنها بود.
این نامه منجر به نامگذاری علائم Kwok به عنوان “سندرم رستوران چینی” شد که بعداً به “مجموعه علائم MSG” (MSC) تبدیل شد .
بعداً، مطالعات متعددی از شهرت بد MSG حمایت کرد و بیان کرد که این افزودنی بسیار سمی است.
با این حال، شواهد فعلی صحت تحقیقات قبلی را به چند دلیل زیر سوال میبرند، از جمله :
-
فقدان گروه های کنترل کافی
-
اندازه های نمونه کوچک
-
نقص روش شناختی
-
عدم دقت دوز
استفاده از دوزهای بسیار بالا که بسیار بیشتر از دوزهای مصرف شده در رژیم های معمولی است
تجویز MSG از طریق مسیرهایی که ارتباط کمی با رژیم غذایی خوراکی ندارد، مانند تزریق
امروزه، مقامات بهداشتی مانند کمیته مشترک FAO/WHO در مورد افزودنی های غذایی (JECFA)، سازمان غذا و دارو (FDA) و انجمن ایمنی غذای اروپا (EFSA) ٬ MSG را به طور کلی به عنوان ایمن (GRAS) می شناسند.
آنها همچنین میزان مصرف روزانه قابل قبول (ADI) 14 میلی گرم به ازای هر پوند (30 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم) وزن بدن در روز را تعیین کرده اند. این مقدار بسیار بیشتر از مقداری است که معمولاً پس از یک رژیم غذایی معمولی مصرف می کنید.
آیا مونو سدیم گلوتامات حساسیت زاست؟
برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی ناشی از مصرف MSG را به دلیل شرایطی به نام کمپلکس علائم MSG (MSC) تجربه کنند. تخمین زده می شود که کمتر از 1٪ از جمعیت عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.
این علائم شامل ضعف، گرگرفتگی، سرگیجه، سردرد، بی حسی، گرفتگی عضلات، مشکل در تنفس و حتی از دست دادن هوشیاری هستند.
دوز آستانه ای که باعث ایجاد علائم کوتاه مدت و خفیف در افراد حساس می شود، به نظر می رسد 3 گرم یا بیشتر از مونو سدیم گلوتامات بدون غذا باشد.
البته به خاطر داشته باشید که دوز 3 گرمی دوز بالایی است. یک وعده معمولی از یک غذای غنی شده با مونو سدیم گلوتامات حاوی کمتر از نیم گرم از افزودنی است، بنابراین مصرف 3 گرم در یک زمان بسیار بعید است .
غذاهای رایج حاوی مونو سدیم گلوتامات (MSG):
MSG به طور طبیعی در بسیاری از غذاهای مختلف، به ویژه غذاهایی که پروتئین بالایی دارند، وجود دارد. همچنین در حین پردازش به مواد تشکیل دهنده و سایر غذاها اضافه می شود.
-
پروتئین حیوانی: مرغ، گوشت گاو، ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی، گوش ماهی، خرچنگ، میگو
-
پنیر: پارمزان، امانتال، چدار، روکفور
-
سبزیجات: گوجه فرنگی، پیاز، کلم، نخود سبز، اسفناج، قارچ، بروکلی
-
گوشت های فرآوری شده: پپرونی، بیکن، پاسترامی، سوسیس، سالامی
-
سس ها و سس ها: سس سویا، سس کچاپ، خردل، سس مایونز، سس باربیکیو، سس سالاد
-
غذاهای آماده و بسته بندی شده: سوپ های کنسرو شده، کنسرو ماهی تن، وعده های غذایی منجمد، کراکر، چیپس سیب زمینی، تنقلات طعم دار
-
چاشنی ها: مخلوط چاشنی، مالش
-
علاوه بر این، فست فودهای زنجیره ای مانند McDonald’s، Chick-fill-A و KFC از MSG برای چاشنی موارد منو مانند مرغ سرخ شده، ناگت مرغ و سیب زمینی سرخ شده استفاده می کنند.
-
همچنین منبع قابل اعتمادی در برخی سبزیجات وجود دارد، مانند:گوجه فرنگی ٬ قارچ٬ کلم بروکلی
۱) فست فودها:
یکی از شناخته شده ترین منابع MSG فست فود است.
برخی از رستوران ها MSG را به تعدادی از غذاهای محبوب از جمله برنج سرخ شده اضافه می کنند.
MSG همچنین توسط فرنچایزهایی مانند مرغ سرخ شده کنتاکی و Chick-fil-A برای افزایش طعم غذاها استفاده می شود.
برای مثال، ساندویچ مرغ Chick-fil-A و سینه مرغ سوخاری کنتاکی فوق العاده ترد فقط برخی از آیتم های منو هستند که حاوی MSG هستند.
۲) چیپس و اسنک ها:
بسیاری از تولیدکنندگان از مونو سدیم گلوتامات برای تقویت طعم لذیذ چیپس استفاده می کنند.
محصولات مورد علاقه مصرف کنندگان مانند Doritos و Pringles تنها برخی از محصولات تراشه ای هستند که حاوی MSG هستند .
جدا از اضافه شدن به چیپس سیب زمینی، چیپس ذرت و مخلوط میان وعده، MSG را می توان در تعدادی دیگر از غذاهای میان وعده نیز یافت، بنابراین اگر می خواهید از مصرف این افزودنی اجتناب کنید، بهتر است برچسب آن را بخوانید.
۳) مخلوط چاشنی:
از مخلوط چاشنی ها برای دادن طعم شور و خوش طعم به غذاهایی مانند خورش، تاکو و سرخ کردنی استفاده می شود.
MSG در بسیاری از ترکیبات چاشنی برای تشدید طعم و تقویت طعم اومامی بدون افزودن نمک اضافی استفاده می شود .
در واقع از MSG در تولید اقلام کم سدیم برای افزایش طعم بدون افزودن نمک استفاده می شود. MSG را می توان در بسیاری از محصولات با طعم کم سدیم، از جمله مخلوط چاشنی ها و مکعب های بویلون یافت .
علاوه بر این، MSG به برخی از گوشت، مرغ و ماهی و چاشنیها اضافه میشود تا طعم خوش غذاها را افزایش دهد .
۴) غذاهای منجمد:
وعده های غذایی منجمد می توانند راهی راحت و ارزان برای قرار دادن غذا روی میز باشند و اغلب حاوی MSG هستند.
بسیاری از شرکتهایی که شام منجمد درست میکنند، MSG را به محصولات خود اضافه میکنند تا طعم لذیذ غذا را بهبود بخشند .
سایر محصولات منجمد که اغلب حاوی MSG هستند عبارتند از پیتزاهای منجمد، مک و پنیر و وعده های غذایی صبحانه منجمد.
۵) سوپ ها:
سوپهای کنسرو شده و مخلوط سوپها اغلب MSG به آنها اضافه میکنند تا طعم خوش طعمی را که مصرفکنندگان میخواهند تشدید کنند.
شاید محبوب ترین محصول سوپی که حاوی این افزودنی بحث برانگیز است، سوپ رشته مرغ کمپبل باشد.
بسیاری از محصولات سوپ دیگر، از جمله سوپ های کنسرو شده، مخلوط سوپ خشک، و چاشنی های بویلون، می توانند حاوی MSG باشند، بنابراین اگر قصد اجتناب از خوردن هر گونه غذای حاوی MSG را دارید، بررسی برچسب های تک محصول مهم است.
۶) گوشت های فراوری شده:
گوشت های فرآوری شده مانند هات داگ، گوشت گاو، سوسیس، گوشت های دودی، پپرونی و اسنک های گوشتی می توانند حاوی MSG باشند.
جدا از استفاده برای افزایش طعم، MSG به محصولات گوشتی مانند سوسیس اضافه می شود تا محتوای سدیم را بدون تغییر طعم کاهش دهد .
۷) سس ها:
چاشنی هایی مانند سس سالاد، سس مایونز، سس کچاپ، سس باربیکیو و سس سویا اغلب حاوی MSG اضافه شده هستند.
علاوه بر MSG، بسیاری از چاشنی ها با افزودنی های دیگری مانند قندهای اضافه شده، رنگ های مصنوعی و مواد نگهدارنده نیز بسته بندی می شوند. این مواد افزوده شده میتوانند به سلامتی ضعیف کمک کنند، بنابراین بهتر است این مواد را محدود کنید و در عوض محصولاتی را که با مواد غذایی کامل تهیه شدهاند، خریداری کنید.
اگر نگران استفاده از چاشنی های حاوی MSG هستید، خودتان آن را درست کنید تا کنترل کاملی بر آنچه که مصرف می کنید داشته باشید. برای شروع، می توانید این دستور العمل های سس سالاد خوشمزه و سالم را امتحان کنید.
۸) محصولات نودل فوری:
نودل فوری که یک غذای اصلی برای دانشجویان در سراسر جهان است، یک وعده غذایی سریع و پرکننده برای کسانی که بودجه کمی دارند فراهم می کند.
برخی از تولیدکنندگان از MSG برای تقویت طعم لذیذ محصولات نودل فوری استفاده می کنند. بسیاری از بستههای نودل فوری معمولاً ارزش غذایی پایینی دارند زیرا با کربوهیدراتهای تصفیهشده ساخته شدهاند و سرشار از سدیم و مواد نگهدارنده هستند که میتواند به سلامت شما آسیب برساند.
مصرف فوری نودل با افزایش عوامل خطر بیماری قلبی، از جمله افزایش قند خون، کلسترول، تری گلیسیرید و سطح فشار خون مرتبط است.
در نتیجه :
MSG یک افزودنی افزایش دهنده طعم است که به طور طبیعی در بسیاری از غذاهای غنی از پروتئین، پنیرها و سبزیجات نیز وجود دارد.
در انواع غذاهای فرآوری شده مانند شام یخ زده، تنقلات شور و سوپ های کنسرو شده یافت می شود. همچنین اغلب به غذاهای رستوران ها و فست فودها اضافه می شود.
MSG از زمانی که مطالعهای در سال 1969 روی موشها انجام شد، موضوع بحثهای داغی بود که نشان داد مقادیر زیاد آن باعث اثرات مضر عصبی و اختلال در رشد و نمو میشود.
با این حال، این افزودنی احتمالاً تأثیر کمی بر سلامت مغز انسان خواهد داشت زیرا قادر به عبور از سد خونی مغزی نیست.
مصرف MSG همچنین با افزایش وزن و سندرم متابولیک در برخی از مطالعات مشاهدهای مرتبط بوده است، اگرچه تحقیقات دیگر هیچ ارتباطی پیدا نکرده است .
همانطور که گفته شد، برخی از افراد به MSG حساسیت دارند و ممکن است علائمی مانند سردرد، تعریق و بی حسی را پس از خوردن مقدار زیادی غذا تجربه کنند.
در یک مطالعه، به 61 نفر که گزارش دادند به MSG حساس هستند، 5 گرم MSG یا دارونما داده شد.
جالب توجه است، 36٪ واکنش نامطلوب به MSG را تجربه کردند در حالی که فقط 25٪ واکنشی را به دارونما گزارش کردند، بنابراین حساسیت MSG ممکن است برای برخی افراد یک نگرانی قانونی باشد.
اگر بعد از مصرف MSG عوارض جانبی منفی را تجربه کردید، بهتر است آن را از رژیم غذایی خود دور نگه دارید.
در غیر این صورت، اگر قادر به تحمل MSG هستید، می توان آن را با خیال راحت بدون خطر عوارض جانبی مصرف کرد.
مونو سدیم گلوتامات از کجا بخرم؟ خرید مونو سدیم گلوتامات
بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد اولیه در ایران می باشد. جهت خرید مونو سدیم گلوتامات فقط کافیست با ما تماس حاصل نمایید.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳