خرید اسید لاکتیک

تولید کنندگان مواد غذایی اسید لاکتیک را به محصولات غذایی بسته بندی شده مانند نان، دسرها، زیتون و مربا اضافه می کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند. اسید لاکتیک یک نگهدارنده خوب است زیرا می تواند باکتری های موجود در غذا را از بین ببرد و سرکوب کند.
خرید اسید لاکتیک خوراکی و شیمیایی ٬از کجا بخرم؟
جهت خرید اسید لاکتیک خوراکی و شیمیایی فقط کافیست با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان لاکتیک اسید در ایران است.
اسید لاکتیک در دو نوع پودری (کیسه های ۲۵ کیلوگرمی) و مایع (گالن های ۲۵ لیتری) همراه با آنالیز محصول بنا به نیاز شما ارائه میگردد.

خرید اسید لاکتیک مایع
قیمت اسید لاکتیک:
هدف بازرگانی تراست همواره رضایت مشتریان بوده و هست.در این خصوص سعی بر آن است تا محصولات خود را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ارائه دهد.قیمت تمام محصولات به دلیل وارداتی بودن و نوسان قیمت دلار به روز است.
جهت خرید اسید لاکتیک و استعلام قیمت آن کلیک نمایید.
دانلود نمونه آنالیز اسید لاکتیک

خرید اسید لاکتیک مایع
نام ها: اسید لاکتیک٬ اسید شیر |
فرمول شیمیایی: C3H6O3 |
اسیدیته: 3.86 |
موارد مصرف: صنایع غذایی٬ شیمیایی و آرایشی ٬ داروسازی |
شکل ظاهری: در حالت پودری سفید رنگ٬ در حالت مایع بی رنگ و بو |
حلالیت: محلول در آب |
نام انگلیسی: lactic acid, milk acid |
نقطه ذوب: 18 °C |
برند و کشور تولید کننده: چین |
خلوص: ۸۰-۸۸٪ |
کاربرد: نگهدارنده ٬ تنظیم کننده اسیدیته ٬ بهبود دهنده طعم |
اسید لاکتیک چیست؟
اسید لاکتیک یک اسید آلی است. دارای فرمول مولکولی CH3CH(OH)COOH است. در حالت جامد سفید است و محلول در آب است. هنگامی که در حالت محلول است، یک محلول بی رنگ تشکیل می دهد. تولید این اسید از طریق سنتز مصنوعی و همچنین منابع طبیعی است. اسید لاکتیک یک آلفا هیدروکسی اسید (AHA) به دلیل وجود یک گروه هیدروکسیل در مجاورت گروه کربوکسیل است.
به عنوان یک واسطه مصنوعی در بسیاری از صنایع سنتز آلی و در صنایع مختلف بیوشیمیایی استفاده می شود. پایه مزدوج اسید لاکتیک لاکتات (یا آنیون لاکتات) نامیده می شود. نام گروه آسیل مشتق شده لاکتویل است.
در صنعت، تخمیر اسید لاکتیک توسط باکتری های اسید لاکتیک انجام می شود که کربوهیدرات های ساده مانند گلوکز، ساکارز یا گالاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کنند. این باکتری ها همچنین می توانند در دهان رشد کنند. اسیدی که آنها تولید می کنند مسئول پوسیدگی دندان است که به عنوان حفره شناخته می شود.
در پزشکی، لاکتات یکی از اجزای اصلی محلول رینگر لاکتاته و محلول هارتمن است. این مایعات داخل وریدی شامل کاتیون های سدیم و پتاسیم همراه با آنیون های لاکتات و کلرید در محلول با آب مقطر، عموماً در غلظت های ایزوتونیک با خون انسان است. بیشتر برای احیای مایعات پس از٬ از دست دادن خون به دلیل ضربه، جراحی یا سوختگی استفاده می شود.
اسید لاکتیک زمانی در بافت های انسان تولید می شود که ذخیره اکسیژن نسبت به نیاز بدن کم شود. این در هنگام ایسکمی بافتی رخ می دهد که جریان خون محدود است. همچنین ممکن است توسط ورزش شدید، رخ دهد.

خرید اسید لاکتیک خوراکی
تاریخچه اسید لاکتیک:
شیمیدان سوئدی کارل ویلهلم شیله اولین کسی بود که اسید لاکتیک را در سال 1780 از شیر ترش جدا کرد.این نام منعکس کننده شکل ترکیبی لاکت است که از کلمه لاتین lac به معنای “شیر” گرفته شده است.
در سال 1808، Jöns Jacob Berzelius کشف کرد که اسید لاکتیک (در واقع ال-لاکتات) نیز در طول فعالیت در عضلات تولید می شود.ساختار آن توسط Johannes Wislicenus در سال 1873 تأسیس شد.
در سال 1856، نقش لاکتوباسیلوس در سنتز اسید لاکتیک توسط لویی پاستور کشف شد. این مسیر در سال 1895 توسط داروخانه آلمانی Boehringer Ingelheim به صورت تجاری مورد استفاده قرار گرفت.
در سال 2006، تولید جهانی اسید لاکتیک با رشد متوسط سالانه 10 درصد به 275000 تن رسید.
روش تولید اسید لاکتیک:
اسید لاکتیک چگونه تولید می شود؟
اسید لاکتیک به صورت صنعتی از طریق تخمیر باکتریایی کربوهیدرات ها یا سنتز شیمیایی از استالدئید تولید می شود.از سال 2009، اسید لاکتیک عمدتاً (70-90٪) از طریق تخمیر تولید شد. تولید اسید لاکتیک راسمیک متشکل از مخلوط 1:1 از استریو ایزومرهای d و l یا مخلوط هایی با حداکثر 99.9٪ اسید لاکتیک L، با تخمیر میکروبی امکان پذیر است.
تولید اسید d-لاکتیک در مقیاس صنعتی با تخمیر امکان پذیر است، اما بسیار چالش برانگیزتر است.
مواد اولیه در تولید اسید لاکتیک:
محصولات شیر تخمیر شده به صورت صنعتی از تخمیر شیر یا آب پنیر توسط باکتری های لاکتوباسیلوس به دست می آیند:
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتیکازی باسیلوس کازئی (لاکتوباسیلوس کازئی)، لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه. bulgaricus (Lactobacillus bulgaricus)، Lactobacillus helveticus، Lactococcus lactis، Bacillus amyloliquefaciens، و Streptococcus salivarius subsp. ترموفیلوس (Streptococcus thermophilus).
به عنوان ماده اولیه برای تولید صنعتی اسید لاکتیک، تقریباً هر منبع کربوهیدرات حاوی C5 (قند پنتوز) و C6 (شکر هگزوز) قابل استفاده است. ساکارز خالص، گلوکز نشاسته، شکر خام و آب چغندر اغلب استفاده می شود.
باکتریهای تولیدکننده اسید لاکتیک را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:
باکتریهای هم تخمیرکننده مانند لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوکوکس لاکتیس که دو مول لاکتات از یک مول گلوکز تولید میکنند و گونههای هتروفرمنتاتور که یک مول لاکتات از یک مول گلوکز و همچنین دی اکسید کربن تولید میکنند.

خرید اسید لاکتیک ۸۸٪ مایع
موارد مصرف اسید لاکتیک خوراکی:
-
غذاهای ترشی
-
محصولات تخمیر شده سویا
-
سالامی
-
ماست و غیره
تولید کنندگان مواد غذایی اسید لاکتیک را به محصولات غذایی بسته بندی شده مانند نان، دسرها، زیتون و مربا اضافه می کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند. اسید لاکتیک یک نگهدارنده خوب است زیرا می تواند باکتری های موجود در غذا را از بین ببرد و سرکوب کند.
اسید لاکتیک به عنوان یک تنظیم کننده اسیدیته برای دسته های غذایی زیر توصیه می شود:
-
کرم های استریل شده و UHT
-
پنیر پروتئین آب پنیر
-
سبزیجات منجمد
-
جلبک های دریایی
-
آجیل و دانه ها
-
جایگزین های نمک
-
شیر خشک برای اهداف پزشکی خاص برای نوزادان
خرید اسید لاکتیک خوراکی
محصولات غذایی حاوی اسید لاکتیک:
اسید لاکتیک در انواع غذاها یافت می شود. به طور طبیعی در نتیجه تخمیر تولید می شود یا به عنوان نگهدارنده به مواد خاصی اضافه می شود.
در اینجا برخی از غذاهای رایج که به طور طبیعی حاوی اسید لاکتیک هستند، آورده شده است:
ترشی سبزیجات
کفیر
ماست
پنیر
میسو
کیمچی
پنیر
کلم ترش
نان خمیر مایه
آبجو
در اینجا چند غذا وجود دارد که ممکن است حاوی اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده باشد:
سس سالاد
زیتون
پنیر
دسرهای یخ زده
نوشیدنی های گازدار، مانند نوشابه
توجه داشته باشید که پنیر دو بار ذکر شده است، زیرا اسید لاکتیک می تواند هم محصول فرعی فرآیند پنیرسازی باشد و هم به عنوان نگهدارنده در برخی پنیرها گنجانده شود.
اسید لاکتیک سه کاربرد اصلی در بدن دارد که عبارتند از:
-
انرژی: بدن شما زمانی که سلولها سختتر از حد معمول کار میکنند، اسید لاکتیک را به سوخت میرساند.
-
تولید گلوکز (گلوکونئوژنز): کبد و کلیههای شما اسید لاکتیک را پس از تولید در بافتهای دیگر از خون شما فیلتر میکنند. آنها آن را تجزیه کرده و به گلوکز جدیدی تبدیل می کنند که بدن شما می تواند در آینده از آن برای انرژی استفاده کند.
-
سیگنال دهی مولکولی: اسید لاکتیک در خون شما یک مولکول سیگنال در سراسر بدن شما است. آن را مانند مجموعه ای از پرچم ها یا نشانگرها در نظر بگیرید که یک خدمه ساختمانی قبل از شروع کار در یک منطقه روی زمین می گذارند. اسید لاکتیک سلول های سیستم ایمنی بدن شما را برای بهبود زخم ها و مبارزه با عفونت ها جذب می کند.
آیا اسید لاکتیک باعث سوختن ماهیچه های شما می شود؟
این یک افسانه رایج است که اسید لاکتیک باعث درد یا سوزش عضلات شما بعد از تمرین می شود. کارشناسان قبلاً فکر می کردند تجمع اسید لاکتیک باعث ایجاد دردهایی می شود که در روزهای پس از فعالیت شدید احساس می کنید. اما مطالعات نشان داده اند که اسید لاکتیک آنقدر سریع از ماهیچه های شما خارج می شود که به سلول های شما آسیب نمی رساند یا باعث درد نمی شود.
معمولاً دردی که در روزهای بعد از تمرین احساس میکنید ناشی از میکرواشک (پارگیهای کوچک در رشتههای عضلانی شما) است. این می تواند چیز خوبی باشد – ترمیم این ریز پارگی ها باعث می شود عضلات بزرگتر و قوی تر شوند. اما اگر درد شدید عضلانی را تجربه می کنید، ممکن است آسیبی مانند کشیدگی عضله (کشش ماهیچه) داشته باشید.

خرید اسید لاکتیک خوراکی
اسید لاکتیک در کجای بدن من قرار دارد؟
اندام ها و بافت هایی که بیشترین اسید لاکتیک را تولید می کنند عبارتند از:
-
ماهیچه ها
-
سلول های قرمز خون
-
پوست
-
مغز
-
دستگاه گوارش
عوارض بالای اسید لاکتیک:
شرایط بهداشتی و عفونتهایی که رسیدن اکسیژن تازه به سلولها را برای بدن سختتر میکنند، میتوانند سطح اسید لاکتیک شما را افزایش دهند. این می تواند منجر به اسیدوز لاکتیک شود ( سطح خطرناک اسید لاکتیک بالا). اسیدوز لاکتیک یک بیماری جدی است که می تواند کشنده باشد.
اسیدوز لاکتیک ممکن است منجر به:
-
نارسایی کلیه
-
نارسایی کبد
-
سیروز
-
نارسایی قلبی
-
عفونت و سپسیس
-
سرطان
شایع ترین علائم اسیدوز لاکتیک عبارتند از:
-
تهوع و استفراغ
-
ضعف، به خصوص در عضلات
-
درد شکم
اگر اسیدوز لاکتیک دارید، بدن شما نمی تواند اسید لاکتیک را به اندازه کافی سریع پردازش کند و شروع به آسیب به اندام ها و بافت های شما می کند. ممکن است زمانی که بدن شما سعی می کند اسید لاکتیک اضافی را در سریع ترین زمان ممکن حذف کند، استفراغ کنید.
اگر به بدن خود در طول ورزش، تمرین یا هر نوع فعالیت بدنی شدید فراتر از حد معمول خود فشار بیاورید، می توانید به اسیدوز لاکتیک مبتلا شوید. ورزش کردن و انجام ورزش میتواند محدودیتهای استقامت شما را با خیال راحت آزمایش کند، اما زمانی که از نظر جسمی خسته هستید، «با درد بازی نکنید» یا خود را مجبور به ادامه حرکت نکنید.
اسیدوز لاکتیک با افزایش موقت سطح اسید لاکتیک بعد از تمرین متفاوت است. به طور معمول، به محض توقف فعالیت بدنی شدید، سطح اسید لاکتیک شما به سطح معمول خود باز می گردد. کبد و کلیه های شما بلافاصله قبل از اینکه علائم یا عوارضی را تجربه کنید شروع به شکستن اسید لاکتیک اضافی می کنند.
فواید اسید لاکتیک برای پوست:
اسید لاکتیک یک لایه بردار شیمیایی بدون نسخه است که از تخمیر لاکتوز (کربوهیدرات موجود در شیر) به دست می آید. امروزه این ماده یک ماده محبوب در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است. اما استفاده از آن چیز جدیدی نیست. قدمت آن به مصر باستان برمی گردد. رایج است که کلئوپاترا برای حفظ جوانی پوستش در شیر ترش حمام میکرد.
اسید لاکتیک مانند اسیدهای گلیکولیک و ماندلیک از خانواده آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است. AHA ها ترکیبات آلی محلول در آب هستند که در فرمولاسیون های آرایشی فواید بی نظیری برای پوست دارند. اسید لاکتیک یک مزیت اضافی است که سایر AHA ها ندارند. علاوه بر توانایی آن در بهبود چشمگیر ظاهر پوست، به حفظ رطوبت طبیعی آن کمک می کند.
اسید لاکتیک گردش سلولی را افزایش می دهد و به از بین بردن سلول های مرده انباشته شده روی اپیدرم – لایه بالایی پوست کمک می کند.
با استفاده از اسید لاکتیک در غلظت های 12 درصد، پوست سفت تر و ضخیم تر می شود. در نتیجه، ظاهر کلی صاف تر و خطوط ریز و چین و چروک های عمیق کمتری وجود دارد. این نتایج نشان می دهد که در چنین غلظت های بالایی، اسید لاکتیک می تواند به لایه های عمیق تر پوست نفوذ کند.
غلظت های کمتر حدود 5 درصد تاثیری بر لایه میانی پوست ندارد. با این حال، آنها اثرات مشابهی در سطح سطحی تر دارند.

فروش اسید لاکتیک پودری
در نتیحه فواید اسید لاکتیک برای پوست عبارتند از:
-
روشن و صافتر کردن پوست:بعد از استفاده از اسید لاکتیک، رنگ پوستی روشنتر و صافتر خواهید دید.
-
درمان هایپرپیگمانتاسیون:این لایه بردار AHA به درمان هایپرپیگمانتاسیون متوسط تا شدید کمک می کند، که زمانی اتفاق می افتد که نقاط خاصی روی پوست شما بیش از مقدار طبیعی ملانین داشته باشند.
-
درمان چین و چروک و لکه های پیری: می تواند لکه های پیری را محو کند و ظاهر چین و چروک و منافذ بسیار قابل مشاهده را کاهش دهد.
-
درمان پسوریازیس و اگزما و آکنه: پوست هایی که تمایل به آکنه دارند می توانند به درمان های لایه برداری حساس تر باشند. با این حال، بسیاری از پزشکان لایه برداری شیمیایی اسید لاکتیک را در غلظت های پایین در کنار درمان های آنتی بیوتیکی تجویز می کنند. در مطالعات بالینی کنترلشده، استفاده از غلظتهای کم , بافت پوست را بهبود بخشیده و تا ۹۰ درصد از ضایعات التهابی را در افراد مبتلا به آکنه کاهش داده است.
اسید لاکتیک یکی از خفیفترین اشکال AHA است، بنابراین استفاده از آن روی پوستهای حساس در غلظتهای مناسب بیخطر است.
لاکتیک اسید به عنوان یک ضد میکروبی موثر. برخی تحقیقات نشان می دهد که اسید لاکتیک و مکمل های پروبیوتیک می توانند به پوست حساس کمک کنند. با تشکیل یک گروه برای رفع برخی واکنش های التهابی، هر دو می توانند تعادل میکروبی را به پوست بدهند. در حالی که پروبیوتیک ها با متعادل کردن روده تنظیم عمیق تری را ایجاد می کنند، اسید لاکتیک در کنار آنها به عنوان درمانی برای بیماری های پوستی متوسط مانند پسوریازیس، اگزما و آکنه عمل می کند.

فواید اسید لاکتیک برای پوست
میزان مصرف اسید لاکتیک برای پوست:
حتی اگر یک لایهبردار ملایمتر AHA است، نباید زیاد از اسید لاکتیک استفاده کنید. شما در خطر لایه برداری بیش از حد پوست و به هم ریختن شکل طبیعی آن هستید. استفاده از این ماده موثر برای بازسازی پوست را یک شب در میان در نظر بگیرید، مگر اینکه پزشکتان خلاف آن را بگوید.
اگر از رتینوئیدها و اسکراب های تهاجمی استفاده می کنید مراقب باشید. از انجام این درمان ها به یکباره خودداری کنید، در غیر این صورت ممکن است باعث مقداری سوزش و التهاب پوستی شود. در موارد شدید، ممکن است باعث ایجاد هیپرپیگمانتاسیون پس از التهابی شود، که زمانی اتفاق می افتد که پوست ملانین اضافی را به عنوان پاسخی طبیعی به استرس تولید می کند. این نوع هایپرپیگمانتاسیون ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا از بین برود.
استفاده از هر لایه برداری شیمیایی، پوست شما را در معرض خطر بیشتری برای آسیب های ناشی از نور خورشید قرار می دهد. خواه خارج از منزل هستید یا نه، همیشه از SPF 30+ استفاده کنید. هنگامی که در معرض نور مستقیم خورشید هستید، آن را هر دو ساعت یکبار تجدید کنید. عدم محافظت از پوست فوقالعاده آسیبپذیر خود در برابر آسیبهای UVA و UVB ممکن است شانس ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهد.
دستورالعمل های محصول را به دقت دنبال کنید. برخی از اقدامات پیشگیرانه که می توانید قبل از استفاده از اسید لاکتیک یا هر لایه بردار دیگر AHA انجام دهید عبارتند از:
-
اطمینان حاصل کنید که غلظت اسید لاکتیک زیر 10٪ است.
-
به دنبال محصولاتی با pH بیش از 3.5 باشید.
-
به دنبال محصولاتی باشید که در مورد اثرات بالقوه قرار گرفتن در معرض نور خورشید پس از استفاده از اسید لاکتیک هشدار دهند.
خطرات استفاده از اسید لاکتیک برای پوست:
هر لایه برداری شیمیایی می تواند باعث واکنش های نامطلوب شود. هنگام امتحان کردن اسید لاکتیک برای اولین بار، به موارد زیر توجه کنید:
-
سرخی
-
تورم
-
احساس سوزش
-
خارش شدید
-
لایه برداری قابل توجه
اگر متوجه هر یک از این واکنش های پوستی شدید، در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید. همچنین، به طور کلی از لایه بردارها فاصله بگیرید. شما نمی خواهید بیشتر از این به پوست آسیب دیده خود استرس وارد کنید.
خرید اسید لاکتیک خوراکی و شیمیایی , از کجا بخرم؟
بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد اولیه در ایران می باشد. جهت خرید اسید لاکتیک خوراکی یا شیمیایی فقط کافیست با ما تماس حاصل نمایید.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳