خرید اینولین

اینولین نوعی نشاسته است که در قلمرو گیاهی رایج است. کنگر فرنگی اورشلیم (همچنین به عنوان سانچوک یا سیب زمینی نیز شناخته می شود)، کاسنی، کنگر فرنگی، مارچوبه و سالسیفی سیاه سرشار از اینولین هستند.
جهت خرید اینولین با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳
خرید اینولین ٬از کجا بخرم؟
جهت خرید اینولین فقط کافیست با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان اینولین در ایران است.خرید اینولین
اینولین در کیسه های ۲۰ کیلویی همراه با آنالیز محصول ارائه میگردد.
قیمت فروش اینولین:
هدف بازرگانی تراست همواره رضایت مشتریان بوده و هست.در این خصوص سعی بر آن است تا محصولات خود را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ارائه دهد.قیمت تمام محصولات به دلیل وارداتی بودن و نوسان قیمت دلار به روز است.
جهت خرید و استعلام قیمت اینولین کلیک نمایید.
دانلود نمونه آنالیز اینولین
خرید اینولین
نام ها: اینولین |
فرمول شیمیایی: C10H14N2 |
اسیدیته: 5.5 – 7 |
موارد مصرف: صنایع غذایی٬ شیمیایی و آرایشی ٬ داروسازی |
شکل ظاهری: پودر سفید |
حلالیت: محلول در آب |
نام انگلیسی: inulin |
نقطه ذوب: 176-181 °C |
برند و کشور تولید کننده: هلند و آلمان |
خلوص: ۹۹٪ |
کاربرد: نگهدارنده ٬ آنتی اکسیدان ٬ ضد التهاب٬ غلیظ کننده |
خرید اینولین
اینولین چیست؟
اینولین یک ترکیب شیمیایی است که معمولاً در گیاهان یافت میشود و از خانواده آلکالوئیدها میباشد. اینولین در برخی از گیاهان مانند پاپاور و برخی از گیاهان دیگر یافت میشود و خواصی مانند ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد.
محصولات غذایی حاوی اینولین:
اینولین نوعی نشاسته است که در قلمرو گیاهی رایج است. کنگر فرنگی اورشلیم (همچنین به عنوان سانچوک یا سیب زمینی نیز شناخته می شود)، کاسنی، کنگر فرنگی، مارچوبه و سالسیفی سیاه سرشار از اینولین هستند. نشاسته از یک زنجیره طولانی از مولکول های قند تشکیل شده است که می تواند از 100 جزء جداگانه تشکیل شود.

منابع غذایی سرشار از اینولین
اینولین به اصطلاح یک پلی ساکارید است. برای تولید مواد غذایی، اینولین عمدتاً از ریشه کاسنی گرفته می شود. کاسنی برای بسیاری به عنوان یک نوع کاهو خوش طعم شناخته شده است.
اینولین را نباید با انسولین اشتباه گرفت اگرچه از نظر املا فقط با یک حرف متفاوت هستند. در حالی که انسولین تأثیر مستقیمی بر سطح قند خون دارد، مصرف اینولین تأثیری بر آن ندارد.
از نظر تغذیه، اینولین با طعم شیرین متعلق به فیبرهای غذایی پری بیوتیک و محلول در آب است. فیبرهای غذایی پری بیوتیک همراه با غذا مصرف می شوند اما نمی توانند در روده کوچک بدن انسان تجزیه شوند. پری بیوتیک ها به بخش های پایینی روده هضم نشده راه می یابند و منبع تغذیه ای برای بیفیدوباکتری های طبیعی روده هستند.
رشد باکتری ها و مخمرهای نا مطلوب در نتیجه مانع می شود. هنگام متابولیسم اینولین، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و اسید لاکتیک تشکیل می شوند که pH روده بزرگ را کاهش می دهند. از طریق این تغییر جزئی در pH، حلالیت کلسیم نیز افزایش مییابد و جذب بهتر از طریق مخاط روده بزرگ میشود.
از طریق اثر تورم، حجم مدفوع روده افزایش می یابد و احساس سیری سریعتر ایجاد می شود. متابولیسم اینولین تأثیر مثبتی بر ترکیب فلور روده دارد و فلور سالم روده باعث تقویت سیستم ایمنی و هضم غذا می شود.
در صنایع غذایی، اینولین به دلیل خواص آن در محصولات پخته شده، محصولات لبنی و سس سالاد استفاده می شود. اینولین به دلیل توانایی تورم بالایی که دارد با آب پیوند می زند و می تواند به عنوان یک عامل غلیظ کننده استفاده شود.
طعم کمی شیرین به کاهش نیاز به سایر شیرین کننده ها کمک می کند. طعم اینولین خامه ای و صاف است و به همین دلیل اغلب در محصولات لبنی کم چرب استفاده می شود.
اینولین اولین بار در سال ۱۸۲۰ توسط دانشمند فرانسوی پیر جوزف بنتامین گویوت به عنوان یک ترکیب شیمیایی جدید از گیاه پاپاور شناسایی شد. او نام این ترکیب را به دلیل یافته شدن آن در گیاه اینولا نام گذاری کرد.
اینولین بعدها توسط دیگر دانشمندان بیشتر مورد مطالعه قرار گرفت و خواص دارویی و آنتیباکتریایی آن مورد بررسی قرار گرفت. اینولین همچنین از آن زمان تاکنون برای مطالعات بیشتر در زمینههای پزشکی، آرایشی و بهداشتی مورد توجه قرار گرفته است.
اینولین یک آلکالوئید است که دارای ساختار شیمیایی پیچیدهای است. فرمول شیمیایی آن C10H14N2 میباشد. ساختار شیمیایی اینولین شامل یک حلقه پیرولیدین و یک حلقه پیپرولیدین است که به هم پیوستهاند. اینولین دارای یک گروه کربوکسیلیک و یک گروه آمین نیز میباشد.
این ساختار شیمیایی منحصر به فرد آن باعث خواص دارویی و فعالیتهای بیولوژیکی متنوعی میشود که مورد مطالعه قرار میگیرد.
اینولین به عنوان یک ترکیب شیمیایی با کاربردهای متنوعی شناخته شده است.
برخی از کاربردهای اینولین عبارتند از:
1. خواص ضد میکروبی و آنتیباکتریایی: اینولین برای مقابله با باکتریها و میکروبها استفاده میشود.
2. خواص ضد التهابی: این ترکیب میتواند به عنوان ضد التهاب طبیعی عمل کند.
3. کاربردهای پزشکی: اینولین در برخی از محصولات دارویی و تکنولوژیهای پزشکی استفاده میشود.
4. محصولات آرایشی: به دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی، اینولین در تولید برخی از محصولات آرایشی نیز به کار میرود.
5. تحقیقات علمی: اینولین به عنوان یک ترکیب جذاب برای تحقیقات بیولوژیکی و شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
اینولین به عنوان یک ترکیب شیمیایی با خواص مفید، در صنایع غذایی نیز کاربردهای متنوعی دارد.
اینولین شما را سیر نگه می دارد:
اینولین منبعی غنی از فیبر به شمار می رود و در عین حال نیز کالری کمی دارد. فیبر به هر کربوهیدراتی گفته می شود که بدن قابلیت هضم آن را در اختیار ندارد. بدین ترتیب به صورت دست نخورده در روده ها حرکت می کند و مسیر خود را به سوی روده بزرگ ادامه می دهد تا در آن جا به عنوان غذا برای باکتری های مفید دستگاه گوارش عمل کند.
فیبر موجود در اینولین محلول است. به این معنا که در آب حل می شود و قدرت انحلال در اسید معده را هم دارد. این ترکیب پس از حل شدن یک ماده ژلاتینی را شکل می دهد که:
-
– روند هضم را کند می کند
-
– احساس سیری را افزایش می دهد
-
– جذب کلسترول را هنگام عبور از دستگاه گوارش کاهش می دهد
اینولین به سلامت دستگاه گوارش شما کمک می کند:
روده هر یک از ما بین 15 هزار تا 36 هزار گونه باکتری را در خود جای داده است. تنها بخش کوچکی از باکتری های بدن می توانند مضر باشند. این در حالی است که باکتری های خوب فواید زیادی برای سلامتی دارند و اینولین نیز رشد این دسته از میکروارگانیسم ها را تحریک می کند. اینولین با کمک به افزایش تعداد باکتری های مفید در روده به ویژه بیفیدوباکتری ها و لاکتوباسیل ها به هضم بهتر یاری می رساند.
چنین باکتری هایی به موارد زیر کمک می کنند:
-
– دفع پاتوژن های ناخواسته (باکتری های بد)
-
– تحریک سیستم ایمنی بدن
-
– افزایش حرکات روده ای که به دفع مدفوع کمک می کنند و همینطور افزایش حجم مدفوع
-
– هرچند ممکن است حرکات روده ای بیشتری داشته باشیم، اما اینولین روند کلی هضم را کند کرده و جذب بهتر مواد مغذی از غذایی که مصرف می کنیم را میسر خواهد کرد
از طرفی دیگر با توجه به مطالعات معتبر، اینولین همچنین می تواند بدن را قادر به جذب بهتر کلیسم کند و همانطور که می دانید کلسیم در راستای ساخت یک سیستم اسکلتی قوی بسیار ضروری است.
اینولین قند خون شما را کنترل می کند:
اینولین به واسطه کند کردن روند هضم از جمله هضم کربوهیدرات ها، این اجازه را می دهد تا قند به آرامی و بدون افزایش ناگهانی به خون وارد شود. همین مسئله سبب می شود تا افزایش قند خون به طور طبیعی انجام شده و به نحوی سطح آن مدیریت شود.
بر اساس مقاله ای مربوط به سال 2015، اینولین ممکن است برای افراد پری دیابتیک مفید باشد. زیرا دیده شده حضور طولانی مدت آن در رژیم غذایی، به عنوان یک تثبیت کننده بالقوه قند خون عمل می کند. برخی دیگر از تحقیقات نیز نشان می دهند که این خواص می توانند به کنترل وزن کمک کنند.
اینولین خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد:
مطالعات مختلف حاکی از آن هستند که مصرف زیاد فیبر غذایی مانند اینولین، با کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ در ارتباط است. این روزها بررسی های بیشتری در این زمینه در دست انجام هستند و در صورت اثبات اثرگذاری قطعی، پتانسیل ضد سرطانی اینولین تبدیل به یک برتری تجاری قابل ملاحظه خواهد شد.
همچنین از آن جایی که اینولین سبب تقویت سیستم ایمنی هم می شود، ممکن است مکمل های دارویی حاوی آن نقش پیشگیری کننده خوبی در برابر سرطان های دستگاه گوارش داشته باشند.
عوارض مصرف بیش از حد اینولین:
علاوه بر بسیاری از ویژگی های مثبت اینولین، یک عارضه جانبی کوچک نیز وجود دارد:مصرف بیش از حد این فیبر رژیمی می تواند حرکات روده را بیش از حد مطلوب تحریک کند. ممکن است منجر به نفخ و اسهال شود. میزان مصرف توصیه شده برای بزرگسالان 5 گرم در روز است.
اگر اینولین را در رژیم غذایی خود قرار داده اید، توصیه می شود روزانه مقدار زیادی آب بنوشید و مطمئن شوید که با دوزهای پایین این روند را آغاز کرده اید. این رویکرد به جلوگیری از اختلالات گوارشی از جمله نفخ، اسهال و یا یبوست کمک می کند. باید توجه داشت که دوز معمول مصرف روزانه 3.1 گرم گزارش شده است و نیازی به استفاده بیش از حد نخواهد بود.
در خصوص بانوان باردار و یا شیرده بهتر است قبل از مصرف هرگونه مکمل به ویژه مکمل هایی که منشا گیاهی دارند (از جمله اینولین)، با پزشک معالج مشورت شود.
کاربردهای اینولین در صنایع غذایی:
1. افزودن به مواد غذایی به عنوان ضد اکسیدان: اینولین به عنوان یک ضد اکسیدان طبیعی در مواد غذایی مانند روغنها، غلات، میوهها و سبزیجات مورد استفاده قرار میگیرد.
2. استفاده در تولید نانوذرات آنتیباکتریال: اینولین میتواند در تولید نانوذراتی با خواص ضد باکتریال مورد استفاده قرار گیرد تا ماندگاری و بهداشت مواد غذایی را افزایش دهد.
3. افزایش ماندگاری مواد غذایی: اینولین به عنوان یک ماده ضد میکروبی میتواند به ماندگاری برخی از مواد غذایی کمک کند و از فساد زودرس آنها جلوگیری کند.
4. استفاده در تحقیقات و توسعه محصولات غذایی: اینولین به عنوان یک ترکیب شیمیایی مورد مطالعه در تحقیقات صنایع غذایی قرار میگیرد تا خواص و کاربردهای جدید آن برای بهبود محصولات غذایی شناسایی شود.
اینولین به عنوان یک ترکیب شیمیایی با خواص بیولوژیکی مهم، در صنعت داروسازی نیز کاربردهای گستردهای دارد.
کاربردهای اینولین در صنعت داروسازی:
1. آنتیبیوتیک: اینولین به عنوان یک ترکیب آنتیبیوتیک موثر در مقابله با باکتریها و میکروبها استفاده میشود.
2. ضد التهاب: خواص ضد التهابی اینولین باعث شده است که در تولید داروهای ضد التهابی مورد استفاده قرار گیرد.
3. آنتیاکسیدانی: اینولین به عنوان آنتیاکسیدان در تولید داروهایی برای مقابله با آسیبهای اکسیداتیو استفاده میشود.
4. ضد اسپاسم: برخی از داروهای ضد اسپاسم حاوی اینولین برای کنترل و کاهش اسپاسمها استفاده میشوند.
اینولین به عنوان یک ترکیب با خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و آنتیاکسیدانت، در صنایع ارایشی و بهداشتی نیز کاربردهای متنوعی دارد.
کاربردهای اینولین در صنایع آرایشی و بهداشتی:
1. استفاده در محصولات ضد آکنه: خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی اینولین باعث شده است که در تولید محصولات ضد آکنه مورد استفاده قرار بگیرد.
2. افزودن به شامپو و محصولات مراقبت از مو: اینولین به عنوان یک عامل ضد التهابی و تقویتکننده مو مورد استفاده در تهیه شامپو و محصولات مراقبت از مو قرار میگیرد.
3. استفاده در کرمها و لوسیونهای پوستی: اینولین برای تسکین التهاب پوست، درمان آکنه و بهبود وضعیت پوست استفاده میشود.
اینولین به عنوان یک ترکیب شیمیایی با ویژگیهای مفید، در صنایع مختلف دیگر نیز کاربردهای متنوعی دارد.
برخی از کاربردهای اینولین در صنایع دیگر عبارتند از:
1. صنایع نساجی: اینولین میتواند به عنوان یک عامل ضد باکتریایی و ضد قارچی در رنگرزی و پوشش دهی به بافتهای نساجی مورد استفاده قرار گیرد.
2. صنایع کاغذ: خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی اینولین میتواند در تهیه کاغذهای ضدعفونی و ضد قارچی مورد استفاده قرار بگیرد.
اینولین از کجا بخرم؟ خرید اینولین
بازرگانی تراست یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد اولیه در ایران می باشد. جهت خرید اینولین فقط کافیست با ما تماس حاصل نمایید.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳