خرید کنسانتره میوه

مهمترین فرآیند تهیه کنسانتره میوه ، جدا کردن پوست و تفاله میوه و سپس جداسازی و استخراج آب آن است. هنگامی که بیشتر مایع میوه حذف می شود، باقیمانده یک مایع غلیظ است، یک محصول شربت مانند که به کنسانتره میوه معروف است.
خرید کنسانتره میوه ٬ از کجا بخرم؟
بازرگانی تراست یکی از تولید کنندگان انواع کنسانتره و پوره میوه در ایران می باشد. ما در تراست با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت و کمترین حاشیه سود٬ محصولاتمان را در اختیار تولیدکنندگان صنایع غذایی قرار می دهیم.
جهت خرید کنسانتره میوه و یا مشاوره در این خصوص فقط کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳

خرید کنسانتره میوه
کنسانتره میوه چیست؟
برای اینکه به طور کلی با کنسانتره میوه آشنا شوید، بهتر است از تاریخچه آنها شروع کنید. کنسانتره میوه برای اولین بار در اواخر قرن هجدهم به عنوان راهی برای تهیه میوه و غذای مغذی برای سربازان در جنگ به منظور حفظ سلامت آنها ساخته شد. کنسانتره میوه در سراسر جهان توسعه یافته است زیرا تولید آن به ظرفیت ذخیره سازی کمتری در مقایسه با آب میوه واقعی نیاز دارد که باعث می شود محصولات ذخیره و ارسال شوند.
آبمیوه ای که برچسب “از کنسانتره” دارد، فرآیندی را طی می کند که در آن آب میوه از میوه استخراج می شود و سپس فیلتر و آبگیری می شود تا مقداری از محتوای آب حذف شود. همچنین پاستوریزه می شود: این فرآیند شامل حرارت دادن ملایم مایع برای از بین بردن هر گونه پاتوژن بالقوه موجود در میوه است.
پس از تکمیل این مراحل، قبل از بسته بندی و فروخته شدن، دوباره هیدراته می شود با اضافه کردن آب بیشتر و سپس ارسال می گردد. آب کنسانتره می تواند به اندازه آب میوه تازه مغذی باشد به شرطی که قند یا شیرین کننده اضافه نداشته باشد و مقدار صحیح آب دوباره به آب میوه اضافه شود. محتوای کالری نیز دقیقاً یکسان خواهد بود!

خرید کنسانتره میوه
طرز تهیه کنسانتره میوه؟
مهمترین فرآیند تهیه کنسانتره میوه ، جدا کردن پوست و تفاله میوه و سپس جداسازی و استخراج آب آن است. هنگامی که بیشتر مایع میوه حذف می شود، باقیمانده یک مایع غلیظ است، یک محصول شربت مانند که به کنسانتره میوه معروف است. کنسانتره میوه ها با شستن کامل میوه آنها، مالش دادن آنها برای اثر پاک کنندگی بهتر، له کردن آنها یا مخلوط کردن آنها برای تولید مایع غلیظ اما صاف ساخته می شوند.
کنسانتره میوه ایران از 100 درصد میوه سالم ترین انتخاب است. میوه های قرمز عمدتاً در دمای 18- درجه سانتی گراد نگهداری می شوند، اما انواع دیگر میوه ها را می توان در دمای معمولی در یخچال نگهداری کرد.
تولید آبمیوه از کنسانتره:
در آبمیوه ها افزودن اکثر مواد افزودنی غیر مجاز می باشد. در واقع تعریف آبمیوه یعنی فراورده ای که می بایست یا به طور مستقیم از فشردن میوه یا روشهای مکانیکی و یا از رقیق سازی کنسانتره میوه تولید شده است..
در طراحی و بهبود فرمولاسیون آبمیوه خیلی نمی توان مانور داد و تنها راه این است که از میوه ها و کنسانتره و پوره های با کیفیت بالا استفاده کرد. همچنین برای بهبود حدودی طعم میوه ای در آب میوه ها مجاز به استفاده از آرومای میوه مربوطه نیر هستیم.

خرید کنسانتره میوه
آروما چیست؟
مواد فراری هستند که حین فرآیند تغلیظ آبمیوه از آن خارج می شوند. میتوان آنها را جمع آوری کرد و در انتها به محصول اضافه کرد.
برای رسیدن به حد مطلوب اسیدیته از اسیدهای غالب در میوه می توان استفاده کرد.
نکتارها:
برای بهبود طعم و بافت در نکتار از آروما٬ اسانس های طبیعی( در بعضی موارد) ٬ شیرین کننده های طبیعی٬ اسیدها می توان استفاده کرد.
استفاده از اسانس های طبیعی در برخی نکتارها مجاز می باشد مثل نکتار هلو ٬ سیب و گلابی که از پوره تهیه شوند و نه از کنسانتره و نکتار پرتقال.
برای فرموله کردن نکتار مهمترین گام در نظر گرفتن میزان آبمیوه در محصول می باشد.

خرید کنسانتره میوه
نوشیدنی ها:
در فرموله کردن نوشیدنی ها نسبت به نکتار و آبمیوه ها آزادتر هستیم.
گام اول برای نوشیدنی ها٬ در نظر گرفتن میزان آبمیوه و یا کنسانتره و یا پوره مربوط به میوه مورد نظر می باشد.
برای رسیدن به یک طعم دلچسب می توان از ترکیب کنسانتره یا پوره یک یا دو نوع میوه که همخوانی داشته باشد استفاده کرد. به عنوان مثال برای نوشیدنی پرتقال استفاده از کنسانتره پرتقال در ترکیب ۱۰ درصدی با کنسانتره سایر مرکبات و به کارگیری دوز مناسب اسید سیتریک و انتخاب بهترین و مناسب ترین طعم دهنده در محصول بسیار کارآمد می باشد.
در واقع در نوشیدنی ها و نوشابه ها از آنجاییکه میزان آبمیوه کم می باشد٬ انتخاب طعم دهنده مناسب یکی از مهمترین عوامل بهبود طعم و بو می باشد.
استفاده از رنگهای طبیعی عامل مهمی در احیای حس طبیعی میوه ای به مصرف کننده نقش بسیار مهمی دارد.
چرا از کنسانتره میوه ها استفاده می کنیم؟
تصور کنید آبمیوه گرمسیری را در خنک ترین مناطق زمین می نوشید. چقدر لذت بخش خواهد بود! یکی دیگر از دلایل استفاده از کنسانتره میوه ، تامین مواد مغذی بدن و لذت استفاده از طعم لذیذ و مطلوب میوه های دنیا در تمامی کشورهای جهان است. اگر سبک زندگی سالمی را شروع کرده اید، به طور منظم از میوه ها استفاده می کنید یا به دنبال ماده جدیدی برای مواد قنادی هستید، کنسانتره میوه می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.
ارزش غذایی کنسانتره ها:
اکثر مردم فکر می کنند که میوه تغلیظ شده یا نیمه پخته ارزش غذایی چندانی ندارد. لازم به ذکر است چربی و پروتئین تحت تأثیر فرآیند هماهنگی قرار نمی گیرند، ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین A و E نیز مانند سایر مواد معدنی حفظ می شوند. بنابراین میوه تغلیظ شده تمام ویتامین ها و مواد معدنی را برای بدن تامین می کند.

خرید کنسانتره میوه
موارد مصرف کنسانتره میوه:
کنسانتره میوه یا سبزیجات اغلب در نوشیدنی ها برای افزودن رنگ، طعم یا مواد مغذی استفاده می شود. در برخی از نمونه ها، کنسانتره میوه به عنوان طعم مشخص نوشیدنی در نظر گرفته می شود.
چند قطره به بستنی خود اضافه کنید تا طعمی منحصر به فرد و جدید ایجاد کنید.
صنعت نانوایی و شیرینی پزی یکی از راه های اصلی استفاده از کنسانتره آب میوه است. می توان از آن به عنوان جایگزین شکر استفاده کرد، زیرا حاوی مقدار زیادی شیرینی از میوه است، اما دارای مواد مغذی بسیار بیشتری برای ایجاد یک جایگزین سالم تر برای محصولات شیرینی مورد علاقه شما است.
لیست کنسانتره و پوره های موجود در تراست:
نام کنسانتره یا پوره | بریکس |
کنسانتره پرتقال | ۶۰ |
کنسانتره زرشک | ۲۰ |
کنسانتره سیب | ۷۰ |
کنسانتره هلو | ۷۰ |
کنسانتره انار | ۶۵ |
کنسانتره انگور سفید | ۶۵ |
کنسانتره انگور سیاه | ۶۵ |
کنسانتره گلابی | ۷۰ |
کنسانتره آلو | ۶۵ |
کنسانتره آلبالو | ۶۵ |
کنسانتره گیلاس | ۶۵ |
کنسانتره آناناس | ۶۰ |
جدول بریکس مواد غذایی
لیست پوره های موجود در تراست:
پوره انبه
پوره زردآلو
پوره موز
پوره سیب
پوره آلو
خرید کنسانتره میوه در تهران:
تمام کنسانتره ها از واحد تولیدی تراست در تهران ارسال خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت کنسانتره های این شرکت لطفا با ما تماس بگیرید.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳

خرید کنسانتره میوه
درجه بریکس چیست؟
درجه بریکس (نماد °Bx) معیاری از مواد جامد محلول در یک مایع است و معمولاً برای اندازه گیری میزان قند محلول در محلول آبی استفاده می شود. یک درجه بریکس 1 گرم ساکارز در 100 گرم محلول است و نشان دهنده قدرت محلول بر حسب درصد جرم است.
بریکس بین قندهای مختلف تفاوتی قائل نمی شود اما محتوای کل قندها را نشان می دهد. درجه بریکس که در دمای 200 درجه سانتیگراد اندازه گیری می شود، گفته می شود که مقدار کل قند موجود در میوه است. بنابراین، 50 بریکس به این معنی است که میوه 50٪ قند (یا TSS) دارد.
میزان بالای بریکس چرا اهمیت دارد؟
ارزش بریکس بالا نشان دهنده طعم و کیفیت خوب محصول شما است. وقتی ارزش بریکس بالا باشد طعم محصولات نهایی شما شیرین تر خواهد بود. یک محصول با ارزش بریکس بالا نیز می تواند مدت طولانی تری حفظ شود. علاوه بر این، گیاهان با ارزش بریکس بالا در برابر حملات حشرات مقاومتر هستند.
تولید کنندگان کنسانتره میوه در ایران:
بازرگانی تراست یکی از تولیدکنندگان کنسانتره و پوره میوه در ایران می باشد. با کیفیت ترین محصولات را از ما بخواهید. فروش کنسانتره میوه در بسته های ۱ لیتری تا ۲۵ لیتری موجود می باشد.
قیمت کنسانتره میوه:
قيمت هر کیلو کنسانتره میوه ممکن است در شرکت هاي مختلف، بسته به نوع و کیفیت آنها متفاوت باشد. عوامل زیادی مانند نوع میوه، قیمت میوه در آن فصل خاص و در دسترس بودن آن می تواند بر قیمت این محصول باکیفیت در بازار تأثیر بگذارد.
فروش اینترنتی کنسانتره میوه:
نحوه خرید کنسانتره میوه از بازرگانی تراست از طریق شماره تماس های زیر می باشد.
شماره تماس با ما : ۰۹۳۷۱۷۰۹۸۷۸ خانم مهندس امینی ( مدیر فروش مواد اولیه)
۰۲۱۲۲۴۹۴۳۶۴
زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۶
پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۳