محصولات

خرید لسیتین

خرید لسیتین

جهت خرید انواع لسیتین هم به صورت مایع و هم پودری فقط کافیست با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید. ما بهترین راهنمای شما برای خرید لسیتین خواهیم بود.

هدف بازرگانی تراست همواره رضایت مشتریان بوده و هست.در این خصوص سعی بر آن است تا محصولات خود را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ارائه دهد.قیمت تمام محصولات به دلیل وارداتی بودن و نوسان قیمت دلار به روز است.

جهت خرید و استعلام قیمت لسیتین کلیک نمایید.

دانلود نمونه آنالیز لسیتین

نام ها: لسیتین٬ لستین٬ لسیتین سویا٬ فسفولیپید سویا٬ لسیتین تخم مرغ٬ لسیتینا٬ وگیلسیتین، ویتلین  
فرمول مولکولی: C42H80NO8P  
منابع آن: لوبیای سویا٬ عدس، ذرت، شیر، زرده تخم مرغ، تخم آفتابگردان، جوانه گندم ٬ بادام زمینی٬ آرد جو دوسر، جگر گوساله  
موارد مصرف: صنایع غذایی٬ شیمیایی و دارویی  
شکل ظاهری: مایع و پودری ( قهوه ای کم رنگ یا زرد) یا گرانولی  
حلالیت: نامحلول در آب  
نام انگلیسی: Lecithin  
نقطه ذوب: 236.1 درجه سانتیگراد  
خلوص: ۹۹٪  
کاربرد: آنتی اکسیدان٬ امولسیفایر٬ تنظیم کننده اسیدیته٬ طعم دهنده  

خرید لسیتین مایع

لسیتین یک ترکیب طبیعی است که از نظر شیمیایی از گروه فسفولیپیدها میباشد و از یک گروه چربی به نام فسفاتیدیل کولین ساخته شده است. این ترکیب اولین بار در سال 1۸۴۶توسط شیمیدان فرانسوی مارسل ایو لورن از روغن سویا استخراج شد و نام لسیتین را بر اساس کلمه “لسیتوس” که به معنای زرد رنگ است، گذاشت. تاریخچه لسیتین به دوران باستان بازمیگردد، زیرا این ترکیب در مواد غذایی مختلفی نظیر تخم مرغ و کیک استفاده میشد. امروزه، لسیتین به عنوان یک ماده امولسیفایر و عامل پایداری در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی به کار میرود.

لسیتین یک گروه فسفولیپید است که از یک گروه چربی (استر) و یک گروه فسفات با یک گروه کلین (کولین) تشکیل شده است. ساختار شیمیایی لسیتین شامل اسید چرب، گلیسرول، فسفات و کولین میباشد. اسید چرب به طور معمول اسید استئاریک، لینولئیک و لینولنیک است. این ترکیب به عنوان یک امولسیفایر طبیعی عمل میکند که به ایجاد اتصال بین آب و چربی در مواد غذایی کمک میکند.
لسیتین به طور طبیعی در مواد غذایی مختلف یافت میشود، اما منابع اصلی آن شامل سویا، تخم مرغ، گندم و گیاهان روغنی مانند آفتابگردان و ذرت میباشند.

خرید لسیتین پودریخواص لسیتین سویا:

خرید لسیتین

کاربردهای لسیتین در صنایع غذایی:

این تنها برخی از کاربردهای لسیتین در صنایع غذایی میباشد و از خواص این ترکیب برای بهبود ویژگیهای محصولات غذایی استفاده میشود.
لسیتین در صنایع دارویی نیز کاربردهای متعددی دارد به عنوان یک عامل امولسیفایری و پایدارکننده.

تحقیقات جدید در رابطه با لسیتین نشان داده است که این ماده میتواند اثرات مثبتی بر روی سلامت مغز و کبد داشته باشد. برخی از یافته های تحقیقات اخیر شامل موارد زیر میشود:

فواید لسیتین برای بدن:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *